Samsung Galaxy S21 FE - Smartare premium är enkel att älska.

Galaxy S21 FE skapades med utgångspunkt i premiumfavoriterna från Galaxy S21-serien, och kommer med de funktioner och egenskaper som många värdesätter.

Tunn, smidig och ikonisk design
Galaxy S21 FE har en ikonisk design – helt i linje med resten av S21-serien. Den intelligenta kameran är integrerad i själva designen och den ultrasnabba 120Hz-skärmen löper mjukt från kant till kant med ett minimalt kameraurtag, vilket gör att du nu kan njuta ännu mer av uppslukande innehåll. Mobilen är dessutom bara 7,9 mm tunn, för en ännu smidigare upplevelse. Välj mellan fyra mjukt matta nyanser: Graphite, White, Olive eller Lavender.

Skarp trippelkamera
Nu är det enkelt att fånga varje ögonblick – oavsett om du fotar eller filmar. Galaxy S21 FE är utrustad med en skarp trippelkamera med Ultravidvinkel (12 MP), Vidvinkel (12 MP) och Tele (8 MP).

Proffsresultat med avancerad AI
Dags att glänsa ännu mer i flödet. Galaxy S21 FE är genvägen till bilder och filmer med proffskvalitet – oavsett om du är proffsfotograf eller nybörjare. Kameran kommer med uppgraderade AI-funktioner som hjälper dig att göra det bästa av varje bild. Dessutom finns flera smarta redigeringsfunktioner; som Object Eraser, som smidigt trollar bort föremål du inte vill ha med i bilden, och AI Photo Remaster som ger gamla foton nytt liv.

Selfie-kameran fångar din bästa sida
Videosamtal, möten eller en riktigt bra selfie. Galaxy S21 FE är utrustad med en selfie-kamera på hela 32 MP, för att du ska se lika bra ut i alla lägen. Och vill du få till en bild med studiokvalitet är det bara att slå på Portrait Mode och experimentera med de olika effekterna. 

5G-hastigheter
Nu är det snabbare nätet här – och Samsung har varit redo länge. Galaxy S21 FE kan utnyttja 5G-nätet till fullo. Allt för att du ska kunna streama och dela blixtsnabbt, och gamea med minimal fördröjning, var du än är.

Snabbfakta Galaxy S21 FE

Skärm 6,4” FHD+ sAMOLED Infinity-O display
Minne 6 GB RAM + 128 GB ROM, 8 GB RAM + 256 GB ROM
Batteri 4500 mAh
Nätverk            5G Ready
Antal SIM-kortplatser          Dual SIM
Vattentålighet/Stöttålighet   Vattentålig enligt IP68, Gorilla Glass Victus 
Färg Graphite, Lavender, Olive, White

 

Hyr eller köp den idag. Minimiantal vid hyra är 5 enheter. Efter hyrestiden ska enheterna lämnas tillbaka till uthyraren!

Läs mer om hyra här!

Kontakta mig om Galaxy S21 FE

     
     
     
     
     
+ =

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår