Samsung Galaxy S22 - Skapad att flytta gränser. Precis som du.

Med Galaxy S22+ och S22 tar Samsung foto och video till en helt egen nivå. För din skull och din rätt att alltid ha bästa förutsättningarna för roligare dagar och nätter. Den nya ljuskänsliga sensorn gör det omöjliga möjligt. Alltid knivskarpt. Alltid som det var på riktigt, när du var där. Äg natten – filma och fota som att det var på dagen. Designad för att både synas och användas, alltid.

Mobilen som gör varje ögonblick bättre
Galaxy S22 | S22+ är utrustad med en riktigt skarp kamera. Och tack vare avancerad AI blir ditt jobb enkelt – nu kan du ta bilder och filma på proffsnivå, oavsett vilken nivå du är på idag. Med tre bakre kameror i ett imponerande samspel är du redo att ta fantastiska bilder i alla lägen. 50 MP, telefoto, ultravidvinkel och djup. Allt för att du inte ska missa någonting.

30x zoom tar dig 30 gånger närmare
Allt du ser kan du nu komma 30 gånger närmare genom linsen på Galaxy S22 | S22+. Tack vare utvecklad AI och ännu ljuskänsligare pixlar än i den redan zoom-starka föregångaren Galaxy S21, förvandlas avstånden nu till närbilder – och episka ögonblick direkt i mobilen. Och med 3x optisk zoom får du knivskarpa bilder även när du är riktigt nära.

Låt AI överraska verkligheten i bilder och film
Låt kamerans AI göra jobbet: Den tar ut de bästa bilderna, klipper ihop de mest actionladdade ögonblicken och sänker hastigheten under de dramatiska sekvenserna. Allt under en och samma tagning – och du kan plötsligt dela ögonblicken du trodde var omöjliga att fånga. På proffsnivå. Single Take fångar de bästa och häftigaste motiven genom att automatiskt filma en sekvens när du tar en bild. Utifrån denna sekvens väljer AI ut de bästa bilderna.

Stabil upplevelse
Med Galaxy S22 | S22+ kan du utnyttja det nya snabba 5G-nätet till fullo. Dessutom stöds Wi-Fi 6E1 så att du kan streama, dela och digitala möten med minimal latens, var du än befinner dig.

Två i en
Få mer gjort snabbare. Split Screen låter dig använda två olika appar på skärmen samtidigt. Bläddra igenom en presentation samtidigt som du svarar på mejl. Enkelt, snabbt och effektivt. 

Batteriet som anpassar sig efter dig
Batteriet är inte bara kraftfullt, utan också intelligent. Genom att lära känna och anpassa sig efter dina mobilvanor, sparar de på krafterna och räcker längre på en enda laddning. Självklart har Galaxy S22 | S22+ även teknik för snabbladdning – där 30 min räcker för att ladda batteriet till över 50%.

Snabbfakta Galaxy S22

Skärm                            6.1" FHD+ Dynamic AMOLED 2X
Minne 8 GB RAM + 128/256 GB ROM
Batteri

3 700 mAh, snabbladdning (25W),
trådlös snabbladdning (15W)

Nätverk 5G Ready
Antal SIM-kortplatser Dual SIM + e-SIM
Vattentålighet

Vattentålig enligt IP68

Färg Phantom Black, Phantom White,
Green, Pink Gold

Snabbfakta Galaxy S22+

Skärm                            6.6" FHD+ Dynamic AMOLED 2X
Minne 8 GB RAM, 128/256 GB ROM
Batteri

4500 mAh, snabbladdning (45W),
trådlös snabbladdning (15W)

Nätverk 5G Ready
Antal SIM-kortplatser Dual SIM + e-SIM
Vattentålighet

Vattentålig enligt IP68

Färg Phantom Black, Phantom White,
Green, Pink Gold


1. Gäller endast Galaxy S22+. Galaxy S22 stöder Wi-Fi 6.

Hyr eller köp den idag. Minimiantal vid hyra är 5 enheter. Efter hyrestiden ska enheterna lämnas tillbaka till uthyraren!

Läs mer om hyra här!

Kontakta mig om Galaxy S22

     
     
     
     
     
+ =

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår