Ta med företaget in i framtiden

Nya Galaxy S24 kommer fullproppad med spännande AI-funktioner. Den nya tekniken förändrar inte bara din arbetsdag, utan tar dig och ditt företag in i framtiden.

GALAXY AI
Galaxy AI förändrar bilden av vad en Samsungmobiltelefon kan göra och förändrar hur vi skapar, connectar och kommunicerar.

Kundsamtal på andra språk
Med Live Translate kan du ta samtal på andra språk och få samtalet översatt medan det pågår, och dessutom redigera och optimera dina textmeddelanden tills de känns helt rätt.

Steppa ut ditt sök
Med Circle to Search with Google kan du enkelt söka efter något du sett i en video eller bild utan att du behöver använda ord. Cirkla bara objektet med ditt finger så söker Samsung Galaxy S24 upp det åt dig. 

Säg hej då till dåliga foton!
Med Samsung Galaxy S24 kan vem som helst bli ett fotoproffs. Med en 50 MP-kamera i toppklass, Nightography Zoom och inbyggda smarta fotofunktioner som Photo Assist har du allt du behöver för att skapa fantastiska fotografier.

En ikon i nytappning
Samsung Galaxy S24 bygger på den ikoniska S23-designen men tar premiumkänslan ett snäpp högre. Tack vare den slimmade designen, kant-till- kant-skärmen med rundande hörn och den iögonfallande finishen håller du en given favorit i handen. 

Ett batteri som anpassar sig efter dig
Samsung Galaxy S24 är utrustad med ett kraftfullt 4000 mAh-batteri. Allt för att du ska kunna fokusera på jobbet – utan att kolla vilken procent batteriet ligger på. 

Vattentålig
Samsung Galaxy S24 är vatten- och dammtålig enligt IP68-klassning. Perfekt för dig som jobbar utomhus. 

Nyttja 5G-kraften till fullo
Snabb, snabbare, Samsung Galaxy S24. Med 5G och Galaxy S24 kan du nyttja den otroliga anslutningskraften till fullo.

Kontakta mig om Galaxy S24

     
     
     
     
     
+ =

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår