Samsung XCover 5

Oumbärlig, robust och praktisk – för att du behöver det
Galaxy XCover 5 är designad för att hålla. Det betyder att du kan fokusera på dina uppgifter utan att behöva oroa dig för att telefonen ska ta stryk. XCover-knappen erbjuder bekväm enknappstryckning som du exempelvis kan anpassa till att starta en app du använder ofta i jobbet, eller för att slå på LED-ficklampan. 

Robust och hållbar i alla arbetsmiljöer
Behåll fokus på uppgiften även om du jobbar i tuffa miljöer. Galaxy XCover 5 har IP68-klassning och uppfyller MIL-STD 810H-standarden. Så när du är ute på byggarbetsplatser, jobbar på lagret eller skyndar fram genom sjukhuskorridoren behöver du inte oroa dig för att telefonen ska gå sönder om du tappar den eller får vatten på den.

Gör jobbet – både på kontoret och ute på fältet
Galaxy XCover 5 har en 5,3-tums HD+-skärm som ger en detaljrik upplevelse vart jobbet än tar dig och vad som än krävs. Läs dokument, titta på videor och kolla kartan – allt på en skarp och behändig skärm.

Behåll både skyddsnivån och kollen
Även om arbetet kräver skyddshandskar kan du fortfarande använda din telefon. Skärmen har ökad beröringskänslighet så att du ska kunna använda din Galaxy XCover 5 både på bygget och i fabriken, och med händer som är blöta av regn eller snö.

Fota med kvalitet
Hjälp minnet på traven när du är ute – Galaxy XCover 5:s huvudkamera på 16 MP och frontkamera på 5 MP levererar alltid tydliga bilder. Den dubbla LED-blixten lyser upp så att du garanterat får bra bilder i både ljus och mörker, från morgon till kväll.

Batteri som räcker hela arbetsdagen
Galaxy XCover 5 har ett utbytbart batteri på 3 000 mAh som ger ström länge. Byt ut det och sätt i ett extrabatteri när effekten sjunker, eller plugga in telefonen för 15 W snabbladdning. POGO-pins gör dessutom att du kan ladda smidigt via laddningsstationer.

Lagringskapacitet och snabbhet att lita på
Galaxy XCover 5 kombinerar Octa-core-processorkraft med upp till 4 GB RAM för snabb och effektiv prestanda när det behövs. Dra fördel av 64 GB lagringsminne och utöka vid behov upp till 1 TB med microSD-kort.

Skydda dig och din verksamhet
Galaxy XCover 5 levereras med avancerade säkerhetsfunktioner som skyddar din data. Samsung Knox är inbyggt i telefonens hård- och mjukvara från start och skyddar din telefon så snart den slås på. Säkerheten i flera lager skyddar din känsliga information mot skadliga program och intrång. Via ansiktsigenkänning låser du smidigt och säkert upp telefonen även om du använder handskar, och med tillgång till regelbundna säkerhetsuppdateringar i upp till fem år efter global lansering har du uppdaterad säkerhet under hela livscykeln.

Komplett paket för mobilt arbete
Galaxy Enterprise Edition är en allt-i-ett-lösning som gör det enkelt att säkra, driftsätta och managera alla era mobila enheter. Där ingår även Knox Suite som möjliggör enkel konfigurering av enheterna. Enheter som erhåller kontinuerliga säkerhetsuppdateringar som säkerställer kontinuerlig drift under enhetens hela livslängd.

Enkel skanning och kommunikation
Du kan enkelt skanna streckkoder med Knox Capture som förvandlar Galaxy XCover 5 till en skanner i företagsklass med en intuitiv knapp för skanning. När du trycker på knappen utlöser Knox Capture en speciell kamerajusteringsfunktion som är inbyggd i telefonen. Du kan också hålla kontakten med ditt team via ett tryck på XCover-knappen, Galaxy XCover 5 är kompatibel med Push-to-Talk-lösningar för enkel användning. Den har även stöd för plattformen Microsoft Teams, något som gör din telefon till en säker walkie-talkie som kan ansluta till andra användare.

Kontakta mig om Samsung XCover 5

     
     
     
     
     
+ =

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår