Varför är det bättre att hyra sina mobiler? 

Det finns flera fördelar med att hyra istället för att köpa loss sina telefoner. Funktionshyra innebär nämligen att ni alltid har tillgång till den senaste tekniken samt får både service och alla uppdateringar på köpet. Dessutom slipper ni investera i teknik som snabbt blir gammal och kan välja att uppdatera i takt med att nya modeller släpps.

Miljömedvetenheten ökar!
Eftersom alla era fungerande mobiltelefoner kommer att återanvändas. Dessutom ser vi alltid till att de som ej fungerar mals ner och går till återvinning. Livscykelhantering flyttas alltså från IT till Miljöansvarig.

Säkerhet blir allt viktigare!
Ni minimerar risken att er information hamnar i fel händer. Vid återlämning av den hyrda utrusningen så säkerställs en fullständig radering med hjälp av Blancco, en världsledande programvara för säker dataradering som används av både försvarsorganisationer och säkerhetstjänster världen över.

Tydlig återrapportering!
Ni får tillgång till rapporter som redovisar vad som skett med just era mobiler. Rapporten kan nyttjas för att påvisa att ni hanterat er uttjänta utrustning på ett säkert och miljövänligt sätt!

Valfrihet på operatörstjänster!
Alla mobila företagsabonnemang helt skilda från själva telefonen. Det gör att ert företag alltid kan välja den mest förmånliga operatören och abonnemangsformen om man också vill uppdatera sina abonnemang.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår