Växla upp med Telia Touchpoint

Just nu får du halva priset i på växeln i 6 månader när du beställer Telia Touchpoint med Uppstartshjälp.
Dessutom så bjuder vi på startavgiften!

Telia Touchpoint gör livet enklare för alla Telia-kunder. När nåbarhet är en konkurrensfördel kan samtal som blir obesvarade innebära en missad affär. Med Telia Touchpoint kan du alltid ge dina kunder ett snabbt och proffsigt bemötande, och de gånger då du sitter upptagen så slussas samtalet automatisk vidare till rätt person.

Växellösningen ger dig alla funktioner du behöver, utan att kräva en hårdvaruinstallation på plats, erbjuder stöd för konferenssamtal direkt i appen och synkas smidigt med din Apple Watch.

Med tjänsten Uppstartshjälp blir det dessutom extra lätt att komma igång och använda den smarta växellösningen. Uppstartshjälp innebär att en personlig tekniker installerar och konfigurerar växeln, samt ger er en genomgång om hur den fungerar och kan användas på bästa sätt.

Telia Touchpoint får du en flexibel molnväxel där det är lätt att komma igång och som du kan prova helt utan bindningstid.

     
     
     
     
     
+ =

Erbjudandet gäller vid bokning av Uppstartshjälp i samband med nybeställning av Telia Touchpoint och kan inte kombineras med andra Touchpoint-erbjudanden.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår