Hyr eller köp Galaxy Xcover 5

Galaxy XCover 5 är vatten- och dammtålig, och testad enligt MIL-STD 810H¹ så lever den även upp till de krav som ställs av USA:s militär. Den har en 5.3” skärm som går från kant till kant, 64GB minne och 3,000 mAh utbytbart batteri så att du kan jobba på längre. Du kan enkelt navigera med tunnare handskar eller blöta fingrar på skärmen. Galaxy Xcover5 är perfekt för dig som har ett fysiskt jobb som kräver en  extra tålig mobil.

En optimerad och tålig telefon
Samsung Galaxy XCover 5 är en tålig mobil byggd för dig som behöver något utöver det vanliga. Med skydd mot stötar, vatten, damm och smuts klarar den precis lika många utmaningar som du gör.

Klarar hårda förutsättningar
Samsung Galaxy XCover 5 är IP68 klassad, vilket innebär att den tål nedsänkning i vatten upp till 1,5 meters djup i 30 minuter. Dessutom är den skyddad mot smuts och damm. XCover 5 är också testad enligt MIL-STD 810H, vilket innebär att den lever upp till de standardkrav som ställs av USA:s militär – exempelvis att den tål vibrationer under långa perioder, upprepade stötar och extremt höga och låga temperaturer¹.

Ännu större
Galaxy XCover 5 har fått en större skärm men samtidigt blivit både smalare och tunnare än tidigare versioner, nu med en 5.3” stor skärm och endast 9.2 mm i tjocklek.

Enkel att använda
Med funktioner som är gjorda för att underlätta för dig vill vi göra ditt liv enklare, när du är ute i alla olika situationer och väder. Inte nog med att Galaxy XCover 5 klarar av vatten, stötar och smuts, så är det också möjligt att använda XCover 5 med tunnare handskar på tack vare Glove Touch..

Fota allt
Med en 5MP selfiekamera och 16MP bakkamera har du alltid med dig en pålitlig och bra kamera som klarar av alla dina äventyr, vare sig du är ute i oväder eller på byggarbetsplatsen. Med andra ord har den kapacitet att föreviga vad du än tar dig för.

Utbytbart batteri
Med det utbytbara batteriet³ kan du fortsätta uppleva världen och fortsätta jobba utan avbrott. Byt till ett fulladdat batteri.

Snabbfakta

Skärm 5.3” HD+ (1480x720)
Minne 4 GB RAM, 64 GB ROM + microSD (köps separat)
Batteri 3000 mAh + 15W snabbladdning
Nätverk 4G
Antal SIM-kortplatser Dual-SIM
Vattentålighet/Stöttålighet       Vattentålig enligt IP68
Färg Svart

 

Hyr eller köp den idag. Minimiantal vid hyra är 5 enheter. Efter hyrestiden ska enheterna lämnas tillbaka till uthyraren!

Läs mer om hyra här!

Kontakta mig om Galaxy Xcover 5

     
     
     
     
     
+ =

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår