Account Manager, Jönköping

Att vara företagssäljare hos oss handlar om att förstå vardagen hos människorna som arbetar hos våra företagskunder. Alla är vi olika och har olika behov. Vi lyssnar, lär känna våra kunder och identifierar behovet för att neutralt rådgiva vid upphandling av telefonilösning, oavsett om det gäller förlängning av befintlig lösning eller när man byter operatör

Om tjänsten

Som företagssäljare (Account Manager) hos oss kommer du att bearbeta nya företagskunder i segmentet 10 – 150 anställda för att sälja/förlänga abonnemang, växlar och tjänster från alla stora operatörer på den svenska marknaden primärt mot nya kunder.

Tack vare vårt samarbete med alla stora telekomoperatörer kan vi erbjuda tjänster som passar alla kunder oavsett storlek, bransch eller behov. Detta ställer naturligtvis höga krav på din förmåga att lära dig och hålla dig uppdaterad kring operatörernas olika tjänster.

Du disponerar din tid relativt fritt och lägger självständigt upp din dag med nya kundmöten och uppföljningar. Du ansvarar för hela säljprocessen vilket innebär att du utvecklar och underhåller affärsrelationer, tar fram behovsanalyser för kund och agerar både som säljare och rådgivare för våra företagskunder, du förblir kundens kontaktperson. Självklart är du uppbackad av kollegor och vår prisbelönade supportavdelning och får all den utbildning samt vägledning du behöver för att lyckas hos oss.

Vi söker dig som

Gärna har en bakgrund i telekombranschen med några års dokumenterad säljerfarenhet eller erfarenhet av företagsförsäljning.
Du är en driven individ med sinne för affärer och besitter en stark entreprenörsanda. Du har förmågan att förklara och förstå kundernas telefonilösning på ett enkelt sätt och drivs av långsiktiga relationer och kundnöjdhet.

Vi erbjuder rätt person

Produktportfölj med alla stora operatörer (Telia, Telenor, Tre, Tele2, Telavox)

Ett egenutvecklat system för att du ska kunna jobba så effektivt som möjligt

Ett roligt och utvecklande arbete i en härlig miljö med högt i tak och fantastiska kollegor

Flexibelt arbete

Daglig coachning och utbildning från handledare med över 15 års erfarenhet inom branschen

Arbete i ett tillväxtbolag som satsar mycket på sin personal

Tjänstepension

Storslagna säljtävlingar som tar oss både in och utrikes

En lyckad karriär hos oss öppnar dörrar inom hela telekom och IT branschen

Övrigt

Anställningsform: Heltid
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning, fast och rörlig del
Placeringsort: Jönköping
Notera: Du ska kunna Svenska och Engelska och inneha ett B-körkort

Kontakt

Vid frågor kring denna tjänst är du varmt välkommen att maila till Johan Smedberg
johan.smedberg (@) trecom.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök direkt här!

     
     
     
     
     
     
     
     

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår