Account Manager, Stockholm

Om tjänsten

Vi söker genuint drivna, kommunikativa och kundorienterade Account Managers till vårt Stockholmskontor i Solna. Vi vill ge våra kunder en upplevelse att minnas och är övertygade om att nöjdast kunder ger starkast tillväxt. Är det dig vi letar efter?

Som Account Manager hos Ringup/Com7 kommer du att hjälpa företag att få en bättre kommunikationslösning med vår breda produkt och tjänsteportfölj. Du är en mästare på att boka möten, van att arbeta i ett högt tempo och har full kontroll på ditt affärsläge. Får du sedan gåshud av att göra avslut så är det dig vi söker! Du kommer att ha tydligt uppsatta mål. Du utvecklar och vårdar dina kundkontakter löpande.

Vi söker

Vi söker dig som har ett starkt driv och en vilja att alltid prestera samt förstår innebörden av ett gediget arbete. Vi tror att din inställning och ditt engagemang kommer vara en nyckel till hur du kommer att lyckas i din roll. Kvalitet är något som vi efterfrågar och premierar, med kvalitet kommer vi få lojala och återkommande kunder och därmed större tillväxt. Det är av stor vikt att du är duktig på att kommunicera och på att knyta långsiktiga relationer. Tidigare erfarenhet av försäljning inom Telekom är ett krav.

Du är rätt för oss om du:

  • Har erfarenhet av att sälja kommunikationslösningar inom B2B, operatörstjänster samt växlar
  • Är en mästare av hela säljprocessen, boka kundmöten, hantera behovsanalys, offerering och avslut.
  • Drivs av att leverera resultat och att överträffa förväntningar
  • Ansvarsfull och noggrann, du levererar kvalitet!
  • Kundfokuserad och serviceminded – du sätter kunden i första rummet
  • Är kommunikativ med goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

Det här kan vi erbjuda dig 

Vi vet att nyckeln till framgång är kunskap, engagemang, en trivsam arbetsmiljö och en möjlighet att utvecklas. Hos oss får du vara med och påverka arbetet med att ge våra kunder den bästa kundupplevelsen. Ringup/Com7 arbetar aktivt med att utveckla och stötta sina medarbetare genom kontinuerlig coaching och utbildning. Vi som redan arbetar på Ringup/Com7 är ambitiösa, positiva och arbetar mot tydliga mål.

Hos Ringup/Com7 får du också…

... en plats i en flexibel, prestigelös organisation som präglas av stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje där din kompetens kommer att göra skillnad.
...stöd från våra administratörer i din affärsprocess.
... stora möjligheter att utvecklas som säljare.

Anställningsform: Heltid tillsvidare         
Placeringsort: Solna, Stockholm
Placering: På plats med möjlighet till visst distansarbete
Lön: Fast och rörlig lön

Vill du veta mer?

Välkommen med din ansökan till försäljningschef joachim@com7.se

Ansök:

Välkommen med din ansökan till oss senast 30/4 2022!
Vi tillämpar ett löpande urval vilket innebär att vi tillsätter tjänsten innan sista ansökningsdag passerat.

Om Ringup

Ringup är Sveriges största opartiska kedja för telefoni och IT-lösningar till företag! I dagsläget är vi ca 50 medlemmar och har lika många butiker/försäljningskontor från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi levererar telefoni och IT-lösningar till företag på ett objektivt och kompetent sätt.

Ansök direkt här!

     
     
     
     
     
     
     
     

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår