Företagssäljare Örebro län

Om tjänsten

Tjänsten som Företagssäljare på Ringup Mobilect AB innebär att man arbetar mot en uppsatt budget med en grundlön samt provisionslön. Man arbetar uteslutande proaktivt mot företag vilket innebär uppsökande sälj där man erbjuder hela produktportföljen efter kundens behov.

Vi söker

Du behöver ha förmåga och trivas att arbeta självständigt i ett högt tempo samt med lätthet smälta in i sociala sammanhang, du drivs av resultat och av att göra affärer vilket är en förutsättning för att lyckas. En person med säljvana och branscherfarenhet är meriterande. Du behöver också behärska det svenska språket i tal och skrift.

Det här kan vi erbjuda dig

Att jobba på Ringup Mobilect betyder att arbetet och kontakten med kunden görs långsiktigt för att på ett seriöst och professionellt sätt bevara kunden i ett långt perspektiv. Säljteamet är en sammansättning av glada, drivna och professionella medarbetare som drivs av att göra ärliga affärer som gynnar bägge parter. Vi finns i Örebro och Karlskoga med butiker, kontor och företagslounger för kundbesök samt i Örebro finns även fordonsmonteringshall. Mer information om oss hittar du på www.mobilect.se

Anställningsform: Företagssäljare
Placeringsort: Karlskoga
Verksamhetsområde: Primärt Karlskoga med omnejd men verksamhetsområde är Örebro län.         
Lön: Enligt överenskommelse.
Krav: Körkort och tillgång till egen bil.

Vill du veta mer?

Kontakta Tommy Sahlqvist/ Försäljningschef på tommy.sahlqvist@mobilect.se eller
Tobias Hedström/ VD på: tobias.hedstrom@mobilect.se för frågor.

Ansök:

Vi tillämpar ett löpande urval vilket kan innebära att tjänsten tillsätts då vi hittat rätt person för tjänsten, ansök därför så snart som möjligt.

Om Ringup

Ringup är Sveriges största opartiska kedja för telefoni och IT-lösningar till företag! I dagsläget är vi ca 50 medlemmar och har lika många butiker/försäljningskontor från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi levererar telefoni och IT-lösningar till företag på ett objektivt och kompetent sätt.

Ansök direkt här!

     
     
     
     
     
     
     
     

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår