Säljledare inom IT, Trollhättan

Om tjänsten

Har du erfarenhet av försäljning inom IT-branschen och redo att ta dig an en ny utmaning? Brinner du för att självständigt driva affärer och att bygga långsiktiga relationer med kunder? Brinner du för sälj i kombination med tekniska frågor? Nu har du möjlighet att arbeta med just detta i vårt engagerade team hos oss på Ringup/Diwiton.

Nu söker vi en ny kollega till vårt säljteam inom vårt segment office. I rollen som säljare bearbetar du kunder i Västsverige med potential på större områden inom Sverige. Du ansvarar för dina egna kunder men har också hjälp av och samarbetar med övriga kollegor. Din främsta arbetsuppgift är att stötta och vägleda kunderna i sin digitaliseringsresa med hjälp av våra IT-lösningar. Vi levererar och installerar datorer med mjukvaror, servermiljöer lokalt eller i molnet samt installerar nätverk.

Ringup/Diwiton erbjuder en dynamisk arbetsplats som bjuder på variationsrika arbetsdagar och tillsammans säljer vi spännande kommunikationsprodukter för att säkra och förenkla vardagen för våra kunder.

Vi söker

Vi söker dig som passar i rollen som säljare.Du är handlingskraftig, utåtriktad och engagerad. Du trivs att jobba i ett högt tempo och har en vilja att utvecklas. Då mycket tid är ute hos kund så ställs höga krav på att du har hög social kompetens och är bra på att samarbeta men även att du klarar av självständigt arbete.

• Du som söker har eftergymnasial utbildning inom IT, antingen från högskolan eller annan utbildning och gärna några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
• Erfarenhet från företagsförsäljning och att leda projekt är meriterande
• Erfarenhet från försäljning av Microsoft 365 Suite och Microsoft Azure är meriterande
• God förståelse för affärssystem
• Flytande svenska och engelska i tal samt skrift
• Även körkort och tillgång till bil är ett krav då rollen omfattar resande

Det här kan vi erbjuda dig

Lön:  Grundlön med provision
Arbetstid: 100%
Förmåner: Flexibel arbetstid, sjukvårdsförsäkring

Ansök:

Låter det intressant? Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sandra Törnqvist på telefon 070-785 84 03 eller e-post sandra.tornqvist@premier.se. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval så skicka gärna din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Om Ringup

Ringup är Sveriges största opartiska kedja för telefoni och IT-lösningar till företag! I dagsläget är vi ca 50 medlemmar och har lika många butiker/försäljningskontor från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi levererar telefoni och IT-lösningar till företag på ett objektivt och kompetent sätt.

Ansök direkt här!

     
     
     
     
     
     
     
     

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår