2019-09-04

Ringup expanderar – Glädjens IT & Telekom är ny medlem i kedjan

Glädjens IT & Telekom, med över 30 års erfarenhet inom IT-och telefonilösningar, har gått från Dialect och nu blivit en del av Ringup-kedjan.

- Vi ser väldigt optimistiskt på det här och har en god känsla inför framtiden, säger Gustaf Lundvall, försäljningsansvarig på Glädjens IT & Telekom.

Företaget brinner för entreprenörskap och företagande och kan med sin långa erfarenhet erbjuda kunderna smarta tjänster och lösningar.

- Vår styrka ligger i att vi är väldigt duktiga på operatörsavtal och att kostnadsbespara, samt att vi har stor kompetens gällande mobila växlar, förklarar Gustaf Lundvall.

God lokal närvaro

Upplands Väsby-företaget har funnits länge och har stora kunskaper inom branschen. Gustaf Lundvall har jobbat där i 14 år och trivs enormt.

- Vi har en väldigt familjär känsla och en god lokal närvaro som stärker vår relation med kunderna.

Bredare tjänsteutbud

Glädjens IT & Telekom är även skickliga gällande att omförhandla avtal för sina kunder, där det främsta fokuset ligger på små-och medelstora företag. I och med att de nu är en del av Ringup-kedjan kan nya möjligheter öppnas upp.

- Nu får vi ett mycket bredare tjänsteutbud och större inköpskanaler. Det blir en enormt stark partner att ha i bakgrunden.

- Det är en väldigt god känsla, och allt känns nytt och fräscht. Det är väldigt enkelt att vara medlem i Ringup och vårt lokala företag kan fortsätta med vår kärnverksamhet och dessutom växa.

Kompetent medlem

Mikael Johnsson, kedjeledare på Ringup, välkomnar varmt in den nya medlemmen och är stolt över att ha knutit till sig dem:

- Tillväxt är självklart väldigt viktigt för oss, men samtidigt är vi oerhört rädda om vårt varumärke och ställer höga krav på bland annat seriositet och kompetens. Ringup/Glädjens IT & Telekom uppfyller våra krav med råge och stärker dessutom vår position i Stockholmsområdet.

Information om Ringup

Varumärket Ringup ägs av Electra Gruppen AB (publ) som driver butikskedjor för hemelektronik- och telekomprodukter. Electra Gruppen AB (publ) äger kedjornas namn och koncept, medan butikerna ägs av lokala entreprenörer.

Kontaktperson Ringup:
Mikael Johnsson, kedjeledare.
070-548 98 00
mikael.johnsson@ringup.se

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår