2019-05-10

Ringup fortsätter att växa

Kalmar, 10 maj 2019, Sveriges största opartiska kedja för telefoni och IT-lösningar till företag fortsätter att växa. Under första kvartalet 2019 anslöt tre nya medlemmar till Ringup-kedjan som nu har över 50 medlemmar spridda över Sverige från Malmö i söder till Östersund i norr.

”Vi tycker det är kul att så många företag uttrycker sitt intresse för att bli en del av Ringup, och vi är självklart jätteglada att välkomna våra nya medlemmar till kedjan. Vi ser det som ett bevis på att vi jobbar på rätt sätt och på att ett engagerat företagande som prioriterar bra relationer framför snabba affärer verkligen vinner i längden”, säger Mikael Johnsson, Kedjeledare Ringup.

Ringup grundades redan 1989 och har under de senaste 30 åren kontinuerligt välkomnat nya medlemmar och expanderat sin verksamhet genom att lägga till nya produkter och tjänster. Ringups senaste medlemmar är Advisera i Malmö, Aditor Connect i Kalmar och Blueshare i Lund vilket bidrar till att ytterligare bredda kedjans erfarenhet och kompetens.

”Vi har en tydlig målsättning om att vara den bästa rådgivaren inom vårt segment och idag är vi regionens snabbast växande aktör. För oss innebär medlemskapet i Ringup ett sätt att ytterligare förstärka vårt tjänsteutbud inom både IT- och telefoni”, säger Björn Montnémery, Ringup/Advisera.

”Att vi valde Ringup baserades på kedjans unika position som oberoende leverantör av operatörstjänster och den väldigt breda tjänsteportföljen”, säger Patrik Holgersson, Ringup/Aditor Connect.

”Vi valde att bli medlemmar hos Ringup på grund av det starka nationella varumärket, och då Blueshares delar samma värderingar gällande företagande är vi övertygade om att vi kan hjälpa varandra att fortsätta växa”, säger Erik Sundquist, Ringup/BlueShare.

”Vi söker ständigt kompetenta och seriösa återförsäljare som vill bli medlemmar i Ringup. Men då vi också är oerhört rädda om vårt varumärke så ställer vi verkligen höga krav på de bolag vi tar in i kedjan. Våra nytillskott i Kalmar, Malmö och Lund uppfyller dessa med råge, och vi är mycket stolta över att dem valt att bli en del av Ringup-familjen!”, avslutar Mikael Johnsson, Kedjeledare Ringup.

Information om Ringup

Varumärket Ringup ägs av Electra Gruppen AB (publ) som driver butikskedjor för hemelektronik- och telekomprodukter. Electra Gruppen AB (publ) äger kedjornas namn och koncept, medan butikerna ägs av lokala entreprenörer.

Kontaktperson Ringup:
Mikael Johnsson, kedjeledare.
070-548 98 00
mikael.johnsson@ringup.se

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår