2022-04-25

Ringup UC – det moderna sättet för företag att kommunicera

Ringup utökar sin portfölj med molnväxeln Ringup UC. Det är ett lättanvänt kommunikationsnav där övergången mellan samtal, möten och chatt sker sömlöst. Den är lätt att använda och samordnar företagens kommunikation på ett modernt sätt.

– Den tekniska utvecklingen går snabbt och kundernas förväntningar förändras i samma takt. För Ringup är det viktigt att vara med på resan. Vi ska ligga i framkant och det gör vi med hjälp av Ringup UC, som kan möta marknadens alla förväntningar både nu och i framtiden, säger Mikael Johnsson, kedjeledare på Ringup.

Ringup UC innehåller företagstelefoni, chatt, video och möjligheter att samarbeta. Tjänsterna är flexibla, skalbara, operatörsoberoende och passar i princip alla företag. 

Nytt strategiskt samarbete

Bakom den nya växeln finns svenska Lynes Technologies. Bolaget motsvarade Ringups högt ställda krav på att kunna arbeta sömlöst utan att behöva hoppa mellan olika applikationer. 

– Vi är mycket glada att få Lynes som leverantör, det är ett modernt bolag som är lyhört för marknadens åsikter, säger Mikael Johnsson. 

I och med det strategiska samarbetet kan Ringup också bidra på ett bra sätt i den framtida utvecklingen av Lynes plattform.

Samarbetet med Ringup ligger helt i linje med Lynes tillväxtstrategi i Sverige.
– Är det några som kan växlar så är det Ringup, de har varit med länge i branschen. Att vår tjänst uppfyller deras högt ställda krav ser vi som ett kvitto på att vår produkt är bra. Vi ser ljust på framtiden tillsammans, säger Burhan Kesapli, Chief Marketing Officer, Lynes Technologies.

Kontaktpersoner

Mikael Johnsson, Kedjeledare, mikael.johnsson@ringup.se 0480-584 53

Burhan Kesapli, Chief Marketing Officer, burhan.kesapli@lynes.io

Om Ringup:

Varumärket Ringup ägs av Electra Gruppen AB (publ) som driver butikskedjor för hemelektronik-och telekomprodukter. Electra Gruppen AB (publ) äger kedjornas namn och koncept, medan butikerna ägs av lokala entreprenörer. Läs mer på www.ringup.se.

Vad är Unified Communications as a service, UCaas?

UCaaS eller Unified Communications as a service, innebär att företagets kommunikationskanaler samlas i en och samma plattform i molnet. Exempelvis chatt, videomöten, VoIP, samarbetsverktyg, fildelning, samtal och sms samt alla gängse växelfunktioner.

Vilka verktyg som inkluderas beror på behovet och fördelen är att företaget sparar tid och pengar. Kommunikationstjänsterna kan bäddas in i företagets dagliga applikationer, exempelvis webb och intranät, CRM-system och sociala medier. UCaaS är lättanvända prenumerationstjänster och kräver varken support eller underhåll av ett IT-team.


Mikael Johnsson, Kedjeledare Ringup

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår