En tekniskt väl uppdaterad advokatbyrå

– RingUp säkrar advokatbyrå med lättillgängliga system

WERKS Advokater AB i Göteborg är en modern advokatbyrå inom affärsjuridik. Utöver fräscha lokaler har byrån skaffat sig den prismässigt bästa digitala tekniken via RingUp/Com7 AB.
– Tekniken är viktigt i vår bransch. Dels för säkerheten och dels för att ge den absolut bästa servicen till våra kunder, säger Karl-Manne Johnsson som är byråns IT- och telekomansvarige.

WERKS Advokater AB startades i början av året. De sex delägarnas begynnelsebokstav i efternamnen utgör firmanamnet. I dag består byrån av ett tiotal medarbetare och inriktningen är affärsjuridik.
När de startade valde de RingUp/Com7 som samarbetspartner för leverans av hårdvara och lösningar inom IT och telekom.
– De är första kunden som vi får hjälpa med samtliga våra tre ben; telekom, IT/data och Copyprint, vilket vi självklart tycker är roligt, säger Joakim Smedman hos RingUp/Com7.
Hans företag har hjälpt till med anslutning av fiber, uppbyggnad av wifi-nätet, kabeldragningar till accesspunkter och mycket annat.
Karl-Manne Johnsson poängterar säkerheten kring sekretess på en advokatbyrå. Information och dokument får absolut inte komma i orätta händer.

Inbrottssäkert
RingUp/Com7 har ansvarat för krypteringen av datorerna, löst säkerheten med brandväggar, skapat molnlösningen i Office 365 så att all information finns i molnet vid inbrott eller brand i lokalerna.
– Om en dator, laptop eller mobil försvinner byts lösenordet direkt och informationen är skyddad, det är viktigt för oss. Det fina med vår säkerhetslösning är att vi har lättillgängliga system för oss, men det är omöjligt för utomstående att ta sig in i dem, säger Karl- Manne.
Vidare har RingUp/Com7 byggt upp ett speciellt dokumenthanteringssystem i Office 365 som är specialframtaget för en advokatbyrå.
– Molnlösningen har också fördelen att medarbetarna kan plocka fram dokumenten var de än befinner sig, och även i mobilen. Nästa steg är en lättläst surfplatta. Det ger större frihet att jobba var man vill.

Smart bokningssystem
Växellösningen är självklart också molnbaserad. WERKS valde RingUp Me som Karl-Manne tycker passar kontoret väl eftersom de inte har någon receptionist.
– Om inte den som ska svara är på plats, går samtalet vidare på slingan tills någon svarar. Det är samtidigt lätt att vidarekoppla samtal och lägga in meddelanden när man sitter i möten och så vidare.
RingUp/Com7 har också försett byrån med ett smart och modernt bokningssystem för konferensrummen som kan skötas direkt från datorn. Med två stora tv-skärmar är det också enkelt att koppla upp sig och ha möten med kunder som befinner sig på andra sidan jordklotet.
Karl-Manne Johnsson uppskattar att samarbeta med en lokal leverantör som är specialist på telekommunikation.
– De kan snabbt komma hit om det är något som vi själva inte kan lösa, eller också så fixar de det på distans. Supporten är viktig för oss.« Gå tillbaka

Skriv ut detta kundcase:

Skapa pdf

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår