Samarbetet med RingUp/TrestadsMobil gör Rodins Marina komplett

Med sina drygt 65 år på nacken är Rodins Marin i Uddevalla är en riktig veteran i branschen. Att tycke uppstod då de för 15 år sedan träffade en dito inom den det mobila området, är fullt begripligt.
– Vi är två helserviceföretag inom varsin bransch, som har hittat ett sätt att samarbete som ger våra kunder stora fördelar, berättar Magnus Rodin.

Tillsammans med brorsan Peter är det i dag Magnus som driver anrika Rodins Marin. Företaget erbjuder allt från den minsta båten och upp till 35 fot samt motorer, kärror och tillbehör. Lägg till reparationer, service och vinterföring, så förstår du att kunderna inte behöver gå till så många andra ställen för att hitta det man söker.
Men Rodins Marina erbjuder sina kunder ytterligare en tjänst, nämligen försäljning och installation av allehanda teknisk utrustning.
– I dag är folk ganska bekväma av sig. Det mesta som de kan tänkas ha hemma, som exempelvis ljud- och bildsystem, telefoni och datorer, vill de även ha i båten, berättar Magnus Rodin.
– Genom samarbetet med RingUp/TrestadsMobil kan vi erbjuda våra kunder ett brett och djupt sortiment, erfarenhet, stort kunnande, flexibilitet och bra service. Detta oavsett om det handlar om installationer i gamla båtar eller om det ska var nymonterat, berättar Magnus Rodin.
Både Rodins Marina och RingUp/TrestadsMobil ligger strategiskt placerade på samma område, inte långt från knutpunkten där E6:an och riksväg 44 korsar varandra och bara ett stenkast från havet.
– Självklart är närheten till varandra viktig. Det gör att vi tillsammans kan erbjuda Rodins Marinas kunder flexibilitet och snabba lösningar, säger Bengt Gustavsson på RingUp/TrestadsMobil.
– Under åren har vi lärt känna varandra utan och innan. Vårt samarbete är ett lysande exempel på hur slutanvändaren erbjuds mervärde tack vare att två nischade företag väver samman sina unika kunskaper inom en speciell nisch, avslutar han.

« Gå tillbaka

Skriv ut detta kundcase:

Skapa pdf

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår