"RingUp ger oss flexibilitet"

Tuffa omgivningar kräver tuffa telefoner. När Allt i Transport bytte mobiler föll valet på vattentåliga Sony Xperia Acro S. Efter en översyn av operatörsmarknaden valde man även att göra ett byte där.
- RingUp Norrtull hjälpte oss att sänka våra telefonskostnader rejält, säger företagets marknadschef, Lars Comstedt.

Allt i Transport AB är en professionell flyttfirma med kontor i Stockholm och Uppsala, som skräddarsyr flytt- och transporttjänster samt ombesörjer magasinering till både företag och privatpersoner.
– Oavsett var i landet kunden vill flytta, så finns vi till hands. Vår ambition är att skapa långsiktiga samarbeten, där vi försöker möta kundernas önskemål till konkurrenskraftiga priser, säger Lars Comstedt, som är marknadschef på Allt i Transport.
Företaget bildades 2003 och sedan dess har man marscherat raskt. 2011 omsatte man närmare 50 miljoner kronor och sammanlagt har Allt i Transport omkring 100 medarbetare.
Redan året efter starten kom Allt i Transport i kontakt med Niclas Hane på RingUp Norrtull i Stockholm. Behovet av kommunikationslösningar har alltid varit stort hos Allt i Transport och samarbetet företagen emellan har stadigt utvecklats under åren.
– Alla chaufförer och arbetsledare, samt all kontorspersonal är i dag utrustad med mobiltelefoner. Tillgång till mobil datatrafik blir därför allt viktigare för oss. Jobbet i dag, med exempelvis mobila arbetsordrar och mobil återrapportering, ser helt annorlunda ut jämfört med hur det gjorde för tio år sedan. Därför ställer vi väldigt höga krav på funktionalitet just inom det området, säger Lars Comstedt.
RingUp Norrtulls senaste uppdrag till Allt i Transport var att för företagets räkning se över marknaden avseende mobiloperatörer.
– Vi har just tecknat ett tvåårsavtal med en ny leverantör, som gör att vi kommer sänka våra telefonikostnader rejält. Det är långt ifrån alltid det lägsta priset som får styra, men här var tjänsterna likvärdiga, berättar Lars Comstedt.
– Niclas Hane tog in offerter och hjälpte oss sedan med överflyttningen. Vid nyårsskiftet var i princip alla telefoner överflyttade på det nya avtalet.
I samband med detta passade Allt i Transport också på att köpa in nya telefoner via RingUp Norrtull. Efter en noggrann koll föll valet på vattentåliga HD-androiden Sony Xperia Acro S.
- Större delen av våra medarbetare jobbar i en krävande miljö, som telefonen måste klara av. En annan fördel med Xperia Acro S är den relativt stora skärmen, menar Lars Comstedt, som är väldigt glad över det samarbete man har tillsammans med RingUp Norrtull.
- De ger oss flexibilitet. Vi får alltid hjälp och de hittar lösningar åt oss, som vi själva kanske inte hade tänkt på var möjliga. Sedan är deras kunskap om oss ovärderlig. Under åren har vi lärt känna varandra, därför har de både koll på vårt behov och vad marknaden har att erbjuda oss, avslutar Lars Comstedt.
« Gå tillbaka

Skriv ut detta kundcase:

Skapa pdf

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår