2022-01-03

Ringup breddar sitt erbjudande med helautomatiserad körjournal – tar in svenska Jiricom som leverantör

Ringup tar in det svenska IoT-bolaget Jiricom som ny leverantör och utökar sitt sortiment med den digitala körjournalstjänsten au2:ONE.

– Nu kan vi erbjuda våra kunder en ännu smartare vardag. Tack vare en körjournal som sköter sig helt själv och lagrar all information i molnet kan de spara tid, skona miljön och få bättre beslutsunderlag i sina verksamheter. Förutom att au2:ONE kompletterar vårt erbjudande på ett ypperligt sätt, så är vi såklart också glada och stolta över att få samarbeta med Jiricom, ett svenskt bolag i absolut framkant, säger Mikael Johnsson, kedjeledare på Ringup.

au2:ONE är en helt automatiserad tjänst för företag som har och använder sig av tjänstebilar. Via en enhet i varje bil hanteras allt som rör företagets resor och tjänstebilar i ett och samma system. Allt från att identifiera vem som kör bilen, om resan är en tjänsteresa eller görs i privat regi och var bilen är just nu, har varit och är på väg till att lagra all information digitalt i enlighet med Skatteverkets regler om körjournal för varje resa.

– Vi tycker själva att det här är en fantastiskt bra produkt och samarbetet med Ringup är såklart en jättechans för oss att nå ut brett på marknaden. Ringup är en stor spelare i branschen men med gedigen lokal förankring och det passar oss som handen i handsken, säger Jimmy Thörnlöf, grundare, delägare och COO på Jiricom.

För mer information, kontakta gärna:

Jimmy Thörnlöf, grundare, delägare och COO på Jiricom, 073-996 92 69, Jimmy@jiricom.se

Mikael Johnsson, kedjeledare på Ringup, 0480-584 53, mikael.johnsson@electra.se

Om Ringup:
Varumärket Ringup ägs av Electra Gruppen AB (publ) som driver butikskedjor för hemelektronik-och telekomprodukter. Electra Gruppen AB (publ) äger kedjornas namn och koncept, medan butikerna ägs av lokala entreprenörer. Läs mer på www.ringup.se.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår