Kevin har koll på snabb teknikutveckling

Sedan Kevin Obrien började i en av Ringups butiker har han inte bara hjälpt många företagare med vardagstekniken. Han har även vuxit som människa. 


Publicerad: 2022-03-31

Kevin Obrien har varit intresserad av teknik sedan tonåren. De första smarta telefonerna imponerade på honom, allra mest kreativa – men ofta onödiga – appar som fanns. 
– Jag kände ”wow!” Alla möjligheter som uppenbarade sig. I dag har alla en telefon, för allt från att ringa med till att se film på, det har blivit en nödvändighet, säger han. 

 

Hjälper företag med telefoni

Han pluggade samhällskunskap på gymnasiet och började jobba extra som telefonsäljare. Sedan dess har det fortsatt med säljkarriären. På butiken i Norrköping med ägaren Clas Thorell har han blommat ut. 


– Det är en familjär arbetsplats, vi är som kompisar. På bara sex år har jag blivit mer säker i mig själv, både i kundmöten och i det vardagliga livet. Jag tycker väldigt bra om min chef Classe. Han har varit toppen sedan den allra första dagen, säger Kevin Obrien.

 

Företagare uppskattar hans rådgivning

Arbetsdagarna består av att hjälpa kunder, allt från små spirande entreprenörsföretag till etablerade bolag med hundratals anställda. De behöver hans rådgivning för att hänga med i den snabba teknikutvecklingen som finns inom IT och telefoni.

Trygg leverantör av IT och telefoni

Att butiken är en del av kedjan Ringup är något som ger en grundläggande trygghet.
– Vi är ett lokalt företag där det är snabbt till beslut och vi är flexibla. Samtidigt har vi ett stort börsbolag, Electra, i ryggen som säkrar våra tjänster och produkter.


Vad är det bästa en vanlig jobbdag?
– Att träffa kunder och få bygga relationer. Jag är en lyhörd person och det är bra som säljare, säger han. 

 

Fakta:

Namn: Kevin Obrien, 31 år
Yrkesroll: Jobbar som säljare i Norrköping
Karriär: Varit på Ringup i sex år
Främsta egenskap som säljare: Lyhörd, intresserad av IT och telefoni
Fritid: Nybliven pappa och nybliven husägare 

Om Ringup

Ringup är Sveriges största kedja för opartisk telefoni och IT och vi har levererat kommunikationslösningar till företag sedan 1989. Vi finns på cirka 50 orter i Sverige, från Malmö i söder till Luleå i norr, med starka lokala medlemmar. Det som gör oss unika är lokal service och opartiskhet samt att vi är en del av börsnoterade Elon Group AB. Vi samarbetar med alla de stora operatörerna, Telia, Telenor, Tre och Tele2, men står på våra kunders sida. Vi lämnar 100 procent nöjd kund-garanti.

Vill du veta mer? Varmt välkommen att söka en ledig tjänst eller lämna en spontanansökan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår